Lichtstraat renovatie

Is uw lichtstraat beschadigd of verouderd? Kies voor een lichtstraat renovatie van Brouwer Lichtstraten. Dé allround dienstverlener op het gebied van lichtstraten en licht- en ventilatienokken.

Waarom lichtstraat renovatie?

Om de veiligheid, het welzijn en de eventuele productiviteit te waarborgen is een goed functionerende lichtstraat of licht- en ventilatienok essentieel. Door veroudering en/of stormschade ontkomt u er niet aan: het is tijd om uw lichtstraat te vervangen.

Heeft u dan een volledig nieuwe constructie nodig? Niet per se. Als de aluminium of stalen constructie nog (grotendeels) intact is, is lichtstraat renovatie tussen de 50% – 70% goedkoper dan nieuwbouw. Zonde om geen weloverwogen keuze te maken dus. Wij helpen u daar graag bij.

Dit is hoe het werkt

  • Bel of mail ons voor een afspraak
  • Onze lichtstraatspecialisten komen bij u langs voor een [lichtstraat inspectie]
  • U ontvangt een persoonlijk advies op maat
  • Geef uw keuze aan ons door
  • Wij sturen u een vrijblijvende offerte

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan gaan wij graag aan de slag met de reparatie, vervanging of nieuwbouw. En uw lichtstraat en/of licht- en ventilatienok is in no time weer (als) nieuw.

Lichtstraat renovatie op maat

De nieuwe lichtstraat constructie wordt – geheel conform uw wensen en maatvoering – vakkundig in onze eigen werkplaats gefabriceerd. Zo bent u verzekerd van:

✓ Een snelle levering
✓ 100% maatwerk
✓ Oer-Hollandse kwaliteit

Onze monteurs verwijderen de oude koepel of lichtstraat, de nieuwe dakbedekking en staanders worden gemonteerd. Het mooiste nieuws? U hoeft er niets aan te doen, wij nemen het hele renovatieproject graag uit handen. Ondertussen geniet u van één aanspreekpunt, een uitstekende service én… een eerlijke prijs.

Brouwer Lichtstraten. Dáarom.

Brouwer Lichtstraten is de allround dienstverlener op het gebied van lichtstraten en licht- en ventilatienokken. Van nieuwbouw tot en met inspectie, reparatie, onderhoud en renovatie.

Waar u ook voor kiest: wij hebben een oplossing. Uiteraard naadloos afgestemd op uw wensen, eventuele bestaande constructie(s) en omstandigheden. Wel zo’n fijn idee.

Neem contact op

Bekijk meer diensten & producten

Wellicht vindt u deze pagina’s ook interessant