Gebogen lichtstraat op maat

Een gebogen lichtstraat is ideaal voor vlakke(re) daken. Dit type lichtstraat – met een gebogen lichtdoorlatende dakconstructie – wordt vaak toegepast voor meer daglicht in bedrijfshallen, opslagloodsen, agrarische gebouwen en industriehallen.

De gebogen lichtstraten van Brouwer Lichtstraten worden geheel op maat, in onze eigen werkplaats gefabriceerd en op locatie vakkundig gemonteerd.

✓ Gebogen lichtstraat op maat
✓ Hoogwaardige aluminium constructie & polycarbonaat lichtplaten
✓ Verkrijgbaar met of zonder (elektrische) ventilatieluiken
✓ Overal toepasbaar
✓ Inclusief levering & montage

Voordelen gebogen lichtstraat

Een gebogen lichtstraat is ideaal voor ruimtes die normaal gesproken (te) donker zijn. Kiest u voor een gebogen lichtstraat van Brouwer Lichtstraten? Goed bekeken.

Belangrijke voordelen voor u op een rij:

 • Natuurlijk daglicht binnen
 • Verhoogd welzijn van mens en dier
 • Hogere productiviteit
 • Lagere energierekening
 • UV-bescherming

Eigenschappen gebogen lichtstraat

Een gebogen lichtstraat is vrijwel overal toepasbaar. Zo’n gebogen lichtdoorlatende dakconstructie is – geheel naar wens – in verschillende afmetingen, diktes en vormen verkrijgbaar.

Door de combinatie van brandvertragende (dubbelwandig) polycarbonaat lichtplaten en hoogwaardige aluminium profielen bent u jarenlang verzekerd van een uitstekende isolatiewaarde en dito lichtcomfort. Onze lichtstraatspecialisten informeren u graag over de vele mogelijkheden!

Over Brouwer Lichtstraten

Ventilerende gebogen lichtstraat

Wilt u ook op natuurlijke wijze ventileren? Wij brengen graag – handmatig of elektrisch bedienbare – ventilatieluiken voor u aan. Zo is er voor elke situatie de perfecte lichtstraat oplossing. Altijd.

Lichtstraat of licht- en ventilatienok?

Brouwer Lichtstraten is ruim 10 jaar specialist in het produceren en plaatsen van ventilerende en/of lichtdoorlatende dakconstructies in (bestaande) platte daken of in de nok – voor bedrijf en particulier. Onze lichtstraten en [licht- en ventilatienokken] zijn bij uitstek geschikt voor:

 • Stallen
 • Hallen
 • Schuren
 • Loodsen
 • Machinebergingen
 • Fabrieken
 • Overige (bedrijfs)gebouwen & opslagplaatsen

Alles wordt geheel – in eigen huis – op maat gemaakt, en netjes bij u op locatie gemonteerd.

Gebogen lichtstraat renovatie

Is uw gebogen lichtstraat verouderd, of aan vervanging toe? Dan is lichtstraat renovatie prijstechnisch veelal een stuk aantrekkelijker dan nieuwbouw. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en/of een offerte op maat!

Bekijk meer lichtstraten

Heeft u aanvullende, specifieke wensen aangaande uw gebogen lichtstraat of licht- en ventilatienok? Of heeft u liever een vlakke(re) lichtstraat? Laat het ons weten. Alles is mogelijk.

Bekijk projecten

Gebogen lichtstraat bestellen?

Zo gepiept. Dit is hoe het werkt:

 1. Geef de gewenste maatvoering aan ons door
 2. Binnen 1 werkdag ontvangt u onze offerte met 2D-tekening
 3. Akkoord? Dan gaan we z.s.m. voor u aan de slag

Met een snelle levering, korte lijnen en direct, persoonlijk contact hoeft u zich nergens zorgen over te maken. En is er iets? Dan lossen we het op. Meteen.

Neem contact op