32 mm Vlakke lichtstraat

De vlakke lichtstraat wordt veelal als lessenaarsdak toegepast op bedrijfshallen, zowel bij nieuwbouw als bij lichtstraatrenovatie. De polycarbonaat platen van deze vlakke lichtstraat hebben een dikte van 32 mm, deze lichtstraat past op elke opstand.

Een vlakke lichtstraat 32 mm van Brouwer Lichtstraten wordt geheel op maat, in onze eigen werkplaats gefabriceerd. De prefab-constructie wordt vervolgens op locatie, snel en vakkundig gemonteerd.

✓ Vlakke lichtstraat op maat
✓ Hoogwaardige aluminium constructie & extra dikke polycarbonaat lichtplaten
✓ Onderhoudsvrij
✓ Eenvoudig toepasbaar
✓ Inclusief levering & montage

Voordelen vlakke lichtstraat 32 mm

Deze vlakke lichtstraat passen we toe als een lessenaarsdak, ofwel: als een dak bestaande uit één hellend dakvlak. Door de hellende constructie in combinatie met de verzwaarde T-profielen, past deze vlakke lichtstraat op elke opstand.

Uniek van deze vlakke lichtstraat is de uitzonderlijk hoge isolatiewaarde. De 32 mm dikke polycarbonaat platen zorgen voor een 3 x betere isolatiewaarde ten opzichte van de standaard 10 mm polycarbonaat lichtplaten, voor slechts 20% meerprijs.

Belangrijke voordelen voor u op een rij:

 • Past op elke opstand
 • Zeer hoge isolatiewaarde
 • Natuurlijk daglicht binnen
 • Verhoogd welzijn van mens en dier
 • Hogere productiviteit
 • Lagere energierekening
 • UV-bescherming

Een vlakke lichtstraat 32 mm is vrijwel overal toepasbaar, ook verkrijgbaar met hittewerende polycarbonaat lichtplaten – voor nóg minder hittedoorlating. Meer weten over de vele toepassingen van deze vlakke lichtstraat met 32 mm dikke lichtplaten? Onze lichtstraatspecialisten informeren u graag over de mogelijkheden!

Over Brouwer Lichtstraten

Eigenschappen vlakke lichtstraat 32 mm

Een vlakke lichtstraat van Brouwer Lichtstraten past op elke opstand, doordat wij een schuinte creëren in ons systeem. Deze lichtdoorlatende dakconstructie bestaat uit 32 mm dikke polycarbonaatplaten en (verzwaarde) aluminium T-profielen. Door een sterk staaltje vakkundig maatwerk, zijn grote overspanningen mogelijk en sluit deze vlakke lichtstraat naadloos aan op uw bestaande dakconstructie.

Hittewerende vlakke lichtstraat

De vlakke lichtstraat 32 mm is ook verkrijgbaar met hittewerende polycarbonaat platen, die zijn voorzien van een speciale UV-reflecterende laag. Zo haalt u het daglicht gedoseerd naar binnen, en houdt u overvloedige warmte gewoon buiten.

De belangrijkste voordelen van een hittewerende vlakke lichtstraat 32 mm zijn:

✓ Grote lichtdoorlatendheid
✓ Minder last van (fel) zonlicht
✓ Hoge zonreflectie
✓ Minder hittedoorlating

Lichtstraat of licht- en ventilatienok?

Brouwer Lichtstraten is ruim 10 jaar specialist in het produceren en plaatsen van ventilerende en/of lichtdoorlatende dakconstructies in (bestaande) platte daken of in de nok – voor bedrijf en particulier. Onze lichtstraten en licht- en ventilatienokken zijn bij uitstek geschikt voor:

 • Stallen
 • Hallen
 • Schuren
 • Loodsen
 • Machinebergingen
 • Fabrieken
 • Overige (bedrijfs)gebouwen & opslagplaatsen

Alles wordt geheel – in eigen huis – op maat gemaakt, en netjes bij u op locatie gemonteerd.

Vlakke lichtstraat renovatie

Is uw vlakke lichtstraat 32 mm verouderd, of aan vervanging toe? Dan is lichtstraat renovatie prijstechnisch veelal een stuk aantrekkelijker dan nieuwbouw. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en/of een offerte op maat!

Bekijk meer lichtstraten

Heeft u aanvullende, specifieke wensen aangaande uw vlakke lichtstraat of licht- en ventilatienok? Of heeft u liever een gebogen lichtstraat met 32 mm polycarbonaat lichtplaten? Laat het ons weten. Alles is mogelijk.

Bekijk projecten

Vlakke lichtstraat 32 mm bestellen?

Zo gepiept. Dit is hoe het werkt:

 1. Geef de gewenste maatvoering aan ons door
 2. Binnen 1 werkdag ontvangt u onze offerte met 2D-tekening
 3. Akkoord? Dan gaan we z.s.m. voor u aan de slag

Met een snelle levering, korte lijnen en direct, persoonlijk contact hoeft u zich nergens zorgen over te maken. En is er iets? Dan lossen we het op. Meteen.

Neem contact op